23948sdkhjf

Ny yoga-butik åbner i Aarhus til juli

Butikken tilbyder tøj og udstyr til yoga.
Den sidste weekend i juli åbner en ny Yoga-forretning i Aarhus. Navnet er Goyogi, og butikken åbner i det populære Latinerkvarter i centrum af byen, skriver Goyogi i en pressemeddelelse.

Goyogi sælger yoga- og fitness-mærker som Manduka, Reebok, Moonchild og ONZIE, og butikken forventer desuden at tilbyde "inspirerende yoga-workshops såvel som personlig rådgivning fra et personale, der også selv lever og ånder for yogaen," skriver Goyogi.

Louise Wang Nielsen, der stiftede onlinebutikken Goyogi.dk for halvanden år siden, har fundet inspiration til det populære yogaunivers fra yogastudios i bl.a. London.

- Ovenpå et år med fuld fart på onlinesalget samt pop-up butik i Fisketorvet Shopping Center ser jeg frem til at åbne den første permanente goyogi-butik i Aarhus, hvor vi kan møde kunderne og give den personlig vejledning og råd med på vejen. Vi har skabt et lille yoga-heaven, hvor vi også vil holde workshops i samarbejde med de lokale yogastudios og inspirere kvalitetsbevidste yogaentusiaster såvel som nybegyndere med de lækreste designs og bedste udstyr til yoga, pilates, crossfit og løb, siger Louise Wang Nielsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156